Jeg ved ikke hvad de der svinebolcher hedder men godt smagte de! Udover dem var der stykker af flæsk, nudler, spirer og urter. Flæskestykkerne er noget specielt, man ser dem hænge (til tørre?) i gadebilledet ude foran restauranter og ved foodstalls. På markedet smagte jeg også nogle lækre friturestegte pakker med et fyld af forårsløg - enkelt, LÆKKERT!
Idag havde jeg første rigtige arbejdsdag der startede med "meeting" der viste sig, at være thai undervisning, den lærer vi skulle have havde dog ingen idé om hvad der skulle foregå, så det blev skudt til næste uge. Min Første rigtige time var rigtig god, ungerne jublede da de så de skulle have mig og det hele klingede jeg skulle bare fungere som hjælpelærer så jeg ventede på, at læreren skulle komme, men hun var ingen steder, at se. Jeg vidste godt, at det kunne ske så jeg startede med, at introducere mig selv og small-talke lidt med klassen. Da der var gået 10 minutter var hun stadig ikke kommet så jeg måtte bare starte med, at undervise sådan halvt improviseret. 5 minutter efter dukker hun op og leder seancen resten af tiden. Derefter havde jeg nogle timer fri så jeg smuttede en tur hjemover for at vende tilbage til frokost. Frokosten var en suppe med kål og svin, en kyllinge-karry med ærte- og æble-auberginer og nogle kyllinge vinger. Derefter havde jeg boys-brigade som er en underlig blanding af søndagsskole og militær træning - jeg forstod det ikke helt.
Jeg sluttede dagen af med endnu en time med førnævnte lærer der denne gang valgt, at komme 25-30 minutter for sent og med en lektions tid på 50 minutter synes jeg måske det er, at stramme den.
Caroline tog med skolelederen til arobic for, at brown nose så jeg udnyttede min alene tid til at få nogle street food venner og resultatet kan i se nedenfor en omgang wok og nogle flere af de førnævnte pakker - nyd jeres pasta kødsovs idioter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar