Højdepunktet her var shitake og gingko, det andet hævede sig ikke over standard og kyllingealbuerne havde en noget særlig konsitens. På dette tidspunkt havde vi stadig den store smagsoplevelse til gode og massere af plads i maverne så jeg valgte to fiskeretter. Først en filet af saba - eller gode gamle makrel som vi kender den - dejligt stegt og sluttet af med en omgang soya (med wasabi?) på panden. Utroligt smagsfuldt og stegt til perfektion! Serveret enkelt med syltet ingefær.
Da jeg så, at de havde fiskehoved på menuen var der ingen tvivl i mit sind om hvad næste ret skulle være. Jeg ved ikke hvilken fisk det er, men det kom grillet med et enkelt tilbehør af grønt.
Det var en fantastisk ret! En sublim smagsoplevelse og min yndige assistent måtte placere den højest på listen over alle fiske retter hun nogensinde havde fået. Lykken ved et fiskehoved er for mig noget nært uendelig. Kødet er så lækkert og smækfyldt med smag - især det lille stykke i kinden er guderne værdigt. Herefter fik vi en kop the (the siger mig absolut intet! heller ikke i japanske klæder) i selskab med en japansk origami mester der i en lind strøm producerede fugle og blomster af kvitteringer. Han kom på restauranten hver eneste dag og man kunne i løbet af aftenen se flere der som ham havde et nært forhold til det utroligt søde personale. Hvis vi havde sådan et sted her i byen var jeg hurtigt blevet en fattigere mand - ikke pga prisen 112 kr inkl drikkevarer - men fordi jeg ikke ville kunne holde mig væk.
Boliger ved havnen i Sri Racha vi boede med udsigt udover de her bebyggelser. Nogle af husene var regulære skibe på stylter.
Udsigten fra min pind herhjemme hvor solen går ned bag bjergene.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar