De er helt vilde med at putte hvad som helst på en pind og kaste det i fritøsen hernede. surimi, pølser, wontons med vagtelæg, små giftigt udseende bjørne af pølseagtigt materiale, tofu - you name it, the pierce and fry it. Meget af det ser meget kunstigt og ulækkert ud. Jeg har ikke smagt alle de klamme-fabriks-udstrålende-bamse/pokemon-lignende-kødfigurer i forskellige farver og har ikke tænkt mig det heller, så kan ikke rapportere om smagen.
Denne lækkert udseende sag er et tusindårs-æg - Khai-yiew-ma - seriøst gamle andeæg. Dem havde jeg mindre mod, at smage (dog ikke i dag) men dog til min moderate fornøjelse da så gamle æg smager som.. så gamle æg. Oveni et seriøst strejf af cremet lagret ost og fermenteret fisk og en eftersmag af gammelt skab. Versionen på billedet er forholdsvis human, det æg vi fik en smagsprøve på havde en kulsort, ja nærmest blå blomme.
Charme, selvtillid og lækkert hår, jeg har altid haft de to, men da jeg så ham drengen her, fandt jeg ud af hvordan jeg skulle fuldende min personlige treenighed. Heldigvis koster en klipning her i byen mindre end en filur is så den var hurtigt klaret. Caroline er knapt så vild med det, men jeg er sikker på, at du vil kunne lide det Mamma!
Friturestegt is med chokolade sovs og krymmel - what's not to love?
Dessert toast.. hvor.... lækkert....
Da vi senere på aftenen atter er, at finde på vores pind. Dukker den forsvundne lærer op med godt nyt. Nogle af lærerne havde lavet mad og vi er inviteret. I al min begejstring glemmer jeg desværre mit kamera, men det var et sent festmåltid hvor to absolutte højdepunkter var nogle friturestegte pakker i en tynd dej med fyld af krabbe, svin og en grøntsag jeg desværre ikke var i stand til at identificere plus en yderst aromatisk (og speciel suppe) med blandt andet blomster og blodkager. jeg har ellers ikke været særlig forfalden til de her blodkager, men det har heldigvis aldrig stoppet mig fra, at smage og denne gang var det faktisk udmærket.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar